Refurbished iPhone 5C: wat zijn de voordelen van het kopen van refurbished?

iPhone 5C: een ware verrassing

De iPhone 5C is misschien wel het beste te omschrijven als een ‘opvallend exemplaar’. In vergelijking met de overige modellen van Apple valt hij namelijk erg op. Dit komt door de felle kleuren en budget prijs. Anderzijds valt de 5C ook erg op vanwege zijn prijs-kwaliteit verhouding. Het is een betaalbaarder alternatief in vergelijking met de 5S. Ben je van plan om een 5C te kopen? Ga dan voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished. Hiermee bespaar je veel geld en krijg je ook nog een standaard 2 jaar garantie.

Release iPhone 5C

De 5C werd op 25 oktober van 2013 gereleased in Nederland, België en Luxemburg. Dit was ruim een maand nadat de iPhone 5C in de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk werd uitgebracht. De iPhone was daar al sinds 20 september van 2013 te kopen. Vandaag de dag is de iPhone 5C nog steeds een gewilde telefoon. Kies je voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished? Dan bespaar je ook nog eens flink in de portemonnee.

iPhone 5C voordelen

Een van de grootste voordelen van de iPhone 5C is dat hij erg goed bestendig is tegen val- en stootschade. Dit komt omdat de behuizing van plastic is gemaakt. Het is dus ook een ideale iPhone voor bijvoorbeeld kinderen, omdat deze in de meeste gevallen iets minder zuinig omgaan met hun toestel dan volwassenen. Daarnaast heeft de 5C ook een goede accuduur en is er keuze uit vijf verschillende (felle) kleuren. Een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished is altijd uitgerust met een nieuwe batterij, tevens ontvang je ook nog eens twee jaar garantie.    

Tot slot

Inhoudelijk is de iPhone 5C erg gelijk aan de iPhone 5. Wat natuurlijk wel direct opvalt is de felle kleuren en de plastic behuizing. Het voordeel hiervan is dat de 5C ook goed bestand is tegen val- en stootschade. Kies je voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished? Dan bespaar je veel geld in de portemonnee.


https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5c/