Het mooiste lamelparket kopen voor jouw nieuwe huis

Het kopen van lamelparket is een lastige taak. Een vloer is erg bepalend voor de ruimte waar je deze wil gaan leggen en zorgt er dus voor dat je goed over meerdere dingen moet nadenken voor je een keuze maakt voor een vloer. Het is gemaakt van echt hout en geeft daarom een mooie natuurlijke sfeer. De uitstraling van het parket is erg warm en zorgt voor een gezellige sfeer in je woning of ruimte. Lamelparket is vaak prijziger omdat het van echt hout is gemaakt, maar voor ieder budget zijn er keuzes te maken hierin. Er is een ruime keuze wanneer je een dit in je huis wil leggen. Zo kan je wel kiezen uit ongeveer tweehonderd verschillende parketten. Een lamelparket verschilt vaak veel in kleur en in dikte. Woon je bijvoorbeeld in een appartement en heb je buren onder je wonen, dan kan het verstandig zijn om een wat dikkere vloer van negentien millimeter te kopen, met een geschikte ondervloer om het geluid nog meer te dempen. Je kunt ook kiezen voor een dunnere houten vloer met een dikte van veertien millimeter. 

Temperatuur lamelparket 

Wanneer je lamelparket gaat kopen, moet je rekening houden met de temperatuur. Omdat dit gemaakt is van echt hout is het verstandig om na te denken waar je het wil gaan plaatsen en of je van plan bent om hier bijvoorbeeld vloerverwarming onder te gaan plaatsen. Ook wanneer je een het in een koude ruimte, zoals een schuur wil leggen moet je kijken naar de opties die hiervoor gelden. 

Showroom Bax Houthandel

In de showroom kun je veel verschillende soorten van het parket zien en dat geeft je wat meer indruk over hoe het eruit gaat komen te zien. Je kunt in de showroom meerdere lamelparketten naast elkaar leggen om deze op een goede manier met elkaar te kunnen vergelijken. Ook zijn er in de showroom verschillende stoffen beschikbaar, zodat je bijvoorbeeld kunt kijken of jouw kleur bank goed uitkomt met de vloer wat je misschien wil gaan kopen. Alle prijzen zijn inclusief btw en zijn erg scherp. Er worden ook pakketten aangeboden wanneer je kiest voor een lamelparket. Je kunt bijvoorbeeld je gekozen vloer combineren met plinten en een ondervloer. 

Wil jij lamelparket kopen? Bekijk ons assortiment.