Plaatsen voor tatoeages

Tattoo’s worden tegenwoordig steeds populairder. Misschien komt dit doordat steeds meer artiesten een tattoo nemen, maar in ieder geval ontdekken steeds meer mensen deze kunst. Het had altijd een ruig, stoer imago. Maar nu zijn er ook hele elegante en lieve tattoo’s die mensen kunnen nemen. Maar stel je voor dat je een idee in je hoofd hebt. Dan heb je de stijl, het ontwerp en de artiest waarschijnlijk al uitgewerkt. Maar waar moet je het zetten?

De meeste mensen gaan voor de armen als het over tattoo’s gaat. Dit is een hele zichtbare plek en dat vinden veel mensen fijn. Dan hebben ze dat geld niet betaalt zodat niemand het kan zien, maar kan iedereen er van meegenieten. Het bekendste zijn natuurlijk de armsleeves, maar niet iedereen kiest hiervoor. Er zijn nog veel meer opties waarvoor je kunt gaan. Je kunt er ook eentje zetten, op je pols of onder je bovenarm. Je kan ook kiezen voor een enkele arm sleeve. Kortom, opties zijn er in overmaat.

Voor mensen die iets meer houden van een bedekte tatoeage, is de romp een goede optie. Je buik, ribben of rug zijn toch niet zo vaak zichtbaar. Dit is dus een ideale plek voor een persoonlijke tatoeage. Dan weet je zelf dat hij er zit, maar heb je niet altijd pottenkijkers die ernaar gaan vragen. Een kleine waarschuwing is hierbij wel dat het heel veel pijn kan doen om hier getatoeëerd te worden.

Ten slotte zijn er natuurlijk nog de benen. De bovenbenen en dijen zijn ook erg bedekte plaatsen, dus voor persoonlijke tattoo’s zijn deze ook ideaal. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de onderbenen en de enkels. Tatoeages zullen hier erg elegant zijn, maar ook wel weer erg zichtbaar vaak. Het dus wel een grote overweging of je het inderdaad hier wilt plaatsen.

https://www.lymphedivas.eu/