Tanden bleken

Er zijn tegenwoordig veel mensen die hun uiterlijk willen veranderen. Niet gek ook, want we worden op sociale media en op televisie plat gebombardeerd met mensen die ons wijs maken dat we niet genoeg zijn zoals we zijn. Veel mensen willen dus iets kleins aan zichzelf veranderen. Dit kan een heldere huid zijn of perfecte wenkbrauwen, maar ook wittere tanden. Want een mooie glimlach is het prachtigste wat er is. Tanden witter maken wordt dus door veel mensen gedaan. De meeste mensen doen dit thuis, maar dit kan ook bij de mondhygiëniste, zoals Angela heeft gedaan:

“Ik laat als sinds maart 2016 elke 2 maanden mijn tanden bleken bij de mondhygiëniste. Ik ben daar heel tevreden over. Ik word altijd goed ontvangen door het personeel, de ingreep doet geen pijn en ik merk er geen gevolgen van. Wel zijn mijn tanden in die 4 jaar wel 3 tinten lichter geworden! Ik durf nu altijd te glimlachen, omdat ik weet hoe mooi mijn tanden er bij staan. Dat is wel eens anders geweest.”

Maud heeft in  de drogisterij een kitje gekocht voor 50 euro. Zij zegt hier het volgende over.

“Ik bleek mijn tanden nu ongeveer 2 jaar en ik vind dat het goed werkt. Ik zie een duidelijk resultaat. Ik zie wel dat het resultaat weer vervaagd, dat is voor mij het teken om het weer opnieuw te doen. Voor de prijs werkt het in ieder geval erg goed!”

Ook Petra heeft een kitje om zelf haar tanden mee te bleken gekocht:

“Ik ben er niet tevreden over. Het werkt niet, het voelt vervelend en smaakt raar. Ik zou het zeker niet aanraden. Misschien dat het anders is als je het daadwerkelijk van een speciaalzaak koopt. Ik heb het van een Chinese webshop gekocht voor 5 euro en mij bevalt het helemaal niet.”

Ik hoop dat deze tanden bleken ervaringen je verder helpen in jouw zoektocht!

 

 

https://witgebitnederland.nl/