Waarom iedere man een leren jas moet hebben

De leren jas is een kledingstuk dat tijdloos is en enorm makkelijk te combineren met elke outfit. De leren jas past bij elk seizoen en elke gelegenheid. In de lente is de jas perfect te dragen maar ook tijdens de zomeravonden als de tempratuur afkoelt. Leer is bestendigd tegen het Nederlandse weer dus ook in de herfst en in de winter kan je de leren jas dragen. De leren jas kan je met jeans en een trui maar ook met een meer zakelijke look is de leren jas een  mooie toevoeging aan je outfit.

De leren jas is een trend die eigenlijk nooit weggeweest is. Al sinds je jaren ’20 droegen piloten leren jassen die winddicht waren. Een aantal jaar later werd de leren jas op de markt gebracht voor de motorrijders. Vandaar dat velen mensen automatisch denken aan stoere mannen op motoren als ze het woord leren jas horen. In de jaren 60 nam de populariteit van de leren jas toe. Dit had kwam door de film- en muziekindustrie: iconen zoals Elvis Presley en James Dean waren de trendsetters van de leren jas.

Tijdloos

Zoals als ik in de intro al zei: de leren jas is een tijdloos kleding stuk. Een leren jas kost waarschijnlijk meer dan de gemiddelde jas maar de leren jas gaat tientallen jaren mee en omdat de lerenjas tijdloos kan je deze altijd blijven dragen. Na een meerdere draagjaren ziet de jas er misschien niet meer zo uit als het moment van aankoop. Maar gelukkig kan je een leren jas verven. Om een leren jas weer te laten stralen kan je angelus leerverf gebruiken. Zo blijft je leren jas dus echt tijdloos!

Past bij elke outfit

Naast het feit dat de leren jas tijdloos is, past het kleding stuk bij elke outfit. Heb je een casual night out met je vrienden? De leren jas past perfect bij de outfit voor de avond. Werk je op kantoor en kleed je zakelijk, dan past de leren jas ook erg goed bij de outfit.

https://www.leerverfshop.nl/