Kerstgala komt eraan!

Het Kerstgala staat voor de deur en dit betekend voor veel studenten een onvergetelijke avond. Deze avond staat in het teken van gekleed in stijl en zoveel mogelijk drinken. Dit is een goede combinatie voor een geweldige avond. Vooral op middelbare scholen worden er vaak kerstgala’s georganiseerd. Dit is ook gelijk de leeftijd dat pubers zich het meest misdragen dus dat beloofd veel goeds.

Maar wat doe je precies aan op een Gala? Voor de heren is een mooi strak pak altijd goed op een gala. De ene kiest voor een nieuw gekocht smoking pak en de ander heeft thuis nog ergens een pak liggen van zijn vader die eigenlijk net te groot is. Eigenlijk maakt dat helemaal niet zo veel uit, wat voor een pak je aan hebt als man, het belangrijkste is dat je niet in een spijkerbroek komt met een trui. Wat de dames betreft is dit wel heel belangrijk wat zij dragen. Elke dame wil er mooi uit zien en eigenlijk mag er niemand beter uitzien dan zij zelf. Het allerergste voor een dame is wel als iemand anders hetzelfde aan heeft. Dat is een drama, want die speciale jurk die zo goed staat mag natuurlijk niet bij iemand anders nog mooier staan.

Voor veel mensen is een gala dan ook een speciale gelegenheid maar voelen zij zich totaal niet comfortabel in zulke nette kleren. Niet te vergeten dat de kerstdagen nog moeten komen. Maar om dan weer helemaal netjes in pak te gaan, dat hoeft toch helemaal niet. Je bent tenslotte met je familie en die zien jouw zo vaak in de trainingspak of badjas. Dan hoef je met kerst ook niet zo uit te sloven, want het is tenslotte geen Gala. Kies daarom voor een passende feestelijke outfit die opvalt maar ook comfortabel is. Neem bijvoorbeeld een foute kersttrui! Er is toch niks beter dan dat op zo een gezellige avond met familie. Een saai pak of overhemd is toch lang niet zo leuk als een grappige kersttrui, waar je het liefst de hele week in wilt lopen.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/
Author: