Wat maakt een kapsalon tot de beste kapsalon?

Als Nederlanders staan we er om bekend dat we hoge kwaliteit verwachten voor een sober prijsje. Want waarom zouden we akkoord gaan voor iets wat minder is dan het beste? Als het nou gaat om een viergangendiner bij een luxe restaurant of een middelbare school, wij Nederlanders willen altijd het beste van het beste. Maar ook met de beste prijs! Zo ook bij een kapsalon in delft. Maar wat maakt een kapper nou tot beste kapper delft? In dit artikel zal ik dat in detail bespreken met jullie.

  1. Kwaliteit

Als je naar de kapper gaat, leg je de controle over je uiterlijk bij een totale vreemde neer. Het dan ook niet gek dat je er vanuit zou moeten gaan dat jouw kapper de opleiding voor kappers goed heeft afgerond en daarna veel ervaring op heeft gedaan. Niemand wil weglopen bij de kapper met een totaal ander kapsel dan hij of zij in zijn of haar hoofd had.

Daarom is de kwaliteit van de kapper erg belangrijk.

  1. Wachtrij

Natuurlijk is het logisch dat een beetje goede kapper een grote klandizie heeft. Niet gek dan ook als er wachtrijen zijn. Maar als je twee maanden van tevoren een afspraak moet inplannen, is dat niet erg klantvriendelijk. Een kleine wachtrij is dan ook vergeven en is zelfs een goed teken, maar een wachtrij van teveel dagen zorgt voor punten aftrek op de score.

  1. Prijs/kwaliteit ratio

De kwaliteit is eerder bij punt 1 al genoemd. Het is logisch dat bij een hogere kwaliteit kapsel ook een hogere prijs wordt gevraagd. Maar dit bedrag moet niet te hoog zijn, anders is het laten knippen bij deze salon het niet waard. De key hier is dus de ratio tussen prijs en kwaliteit. De stijging in kwaliteit en prijs moeten exponentieel gelijk stijgen om een perfecte prijs/kwaliteit te bereiken.

https://www.onekappers.nl