Goed verzekerd bij Salland

Bent u tevreden met de zorgverzekering die u heeft, of denkt u eraan om volgend jaar een andere te kiezen? Als u in de regio Salland woont, dan kunt u rekenen op de voordelen die onze gelijknamige zorgverzekering te bieden heeft. Onze regionale zorgverzekering is beschikbaar voor iedereen in Gelderland en Overijssel.

Zorgverzekeraar Salland steunt de zorg en staat achter haar klanten. Dit betekent niet dat u bij ons een hoge premie betaalt. Deze houden we jaar in jaar uit betaalbaar. Salland heeft voor iedereen een zorgverzekering die past, omdat u bij ons een ruime keuze heeft in aanvullende verzekeringen.

Collectieve zorgverzekering

Bij Salland betaalt u al een eerlijke zorgpremie, maar u kunt in aanmerking komen voor nog meer korting. U kunt een collectieve zorgverzekering afsluiten, als u werkt bij een van de bedrijven waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Ook met diverse (sport)verenigingen in de regio hebben wij een contract afgesloten. Op onze website kunt u het bedrijf invullen waar u werkt, of de vereniging waar u lid van bent. U kunt dan zien of u in aanmerking komt voor een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering.

Tandartsverzekeringen

Naast vier aanvullende verzekeringen, kunt u bij Salland ook terecht voor een drietal tandartsverzekeringen. U heeft de keuze uit een dekking van 250, 500 of 1000 euro per kalenderjaar. Een tandartsverzekering is goed om af te sluiten als u vaker bij de tandarts komt dan alleen voor de halfjaarlijkse controle. Reguliere kosten voor de tandarts worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, tenzij u jonger bent dan 18 jaar. Een tandartsverzekering kunt u afsluiten naast uw basisverzekering, maar ook als extra aanvulling op uw aanvullende verzekering. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Wij denken graag met u mee, dus neem gerust contact op.

https://www.salland.nl/
Author: