Erkende opleidingen van De eerste verdieping

Iedereen die geïnteresseerd is een NLP practitioner opleiding, kan bij De eerste verdieping terecht voor een kennismakingsgesprek. Hoe zo’n eerste afspraak ingevuld wordt, bepaal jij zelf. Stel je weet al precies wat de opleiding NLP practitioner inhoudt, dan zullen met name praktische zaken je interesseren. Ben je nog niet zo bekend met NLP dan legt een van de trainers de principes uit. Verder is het mogelijk alvast te onderzoeken wat de opleiding jou persoonlijk kan opleveren.

De eerste verdieping hecht veel waarde aan kennismakingsbijeenkomsten. De opleiders ervaren dat de gesprekken leiden tot een betere voorbereiding en meer toewijding. En, zo is gebleken, er is van zowel de kant van de trainer als de trainee meer enthousiasme en begrip. Kennismakingsgesprekken kunnen individueel plaatsvinden. Het is ook mogelijk je aan te melden voor een info- en opstellings-avond of een workshop. In een groep met andere aanstaande cursisten zul je ervaren hoe het er aan toe gaat bij de NLP opleiding. 

Opleiding NLP master practitioner

De opleiding tot NLP master bestaat uit in totaal vijf blokken van drie dagen. Rond je de opleiding met succes af, dan krijgt je het officiële NLP Master Practitioner certificaat dat erkend wordt door de NVNLP -de Nederlandse Vereniging voor NLP-.

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren. Deze methode bestudeert individuele ervaringen van mensen. Centrale vragen zijn: hoe kom jij tot jouw persoonlijke gedachten en gevoelens? En hoe ontstaat het specifieke gedrag dat jij vertoont? Je kunt wat je met NLP bereikt toepassen in je privéleven én in de werksfeer. Tijdens de opleiding komen onder andere de volgende zaken aan bod:

 • inleven in anderen;
 • duidelijk communiceren;
 • interpreteren van non-verbaal gedrag;
 • makkelijk contact maken;
 • je eigen gedrag en dat van anderen beïnvloeden door taal;
 • geven van positieve feedback;
 • storytelling;
 • het in balans brengen van je emoties;
 • herinneringen intenser of minder intens maken;
 • aanpakken van dwangmatig gedrag;
 • van angsten en obsessie afkomen.

Wil je meer informatie over onze trainingen en opleidingen? Kijk dan even op de website en neem contact op.

https://www.1e-verdieping.nl/