Kartonnen dozen kopen via een website

Bent u op zoek naar goedkope kartonnen dozen die u gemakkelijk en snel bij u thuis of in het bedrijfspand kunt hebben? Dan bent u hier aan het juiste adres, want Dozenhal biedt goedkope dozen aan voor allerlei soorten gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opsturen van bepaalde producten zoals meubels en meer! Kortom, er is van alles mogelijk!

Milieuvriendelijke kartonnen dozen kopen

Heeft u een laag budget en toch kwalitatief goede kartonnen dozen kopen? Dan hebben wij iets speciaals voor u! Wij van Dozenhal bieden namelijk gebruikte dozen aan. Deze dozen zijn al een keer eerder gebruikt door onze klanten of andere mensen en kunnen nog een tweede leven krijgen bij iemand anders. Bovendien zijn deze dozen, omdat ze gebruikt zijn, een stuk goedkoper. Hierdoor helpt u het milieu een handje mee en heeft u toch de kartonnen dozen die u nodig heeft. Het kan wel zo zijn dat er gebruikssporen op de doos kunnen zitten. Denk hierbij dat deze gedrukt is geweest of dat het taperesten kan bevatten. Maar u kunt ook nieuwe dozen bij ons aanschaffen. Met meer dan 2.500 soorten formaten heeft u een groot assortiment waar u uit kan kiezen.

Meerdere opties?

Zoals u net heeft kunnen lezen zijn er dus ook dozen die u kunt laten bedrukken. Hiermee onderscheiden wij ons vergeleken met onze concurrenten. Door deze dienst aan u te bieden kunt u uw dozen opvrolijken met eigen designs. Neem bijvoorbeeld de kerstpakketten die binnenkort de deur uitgaan. Daar wilt u toch niet een normale doos voor geven? Laat zien dat u trots bent op uw bedrijf en zet uw logo erop. Of laat er een patroon op drukken van allerlei kerstbomen of kerstmannen, alles is mogelijk bij ons! Natuurlijk moet u wel goed de voorwaarden ervan lezen voordat u een design bij ons opstuurt. Hij moet namelijk wel een PDF. bestand zijn.

Contact

Bent u benieuwd wat Dozenhal u allemaal te bieden heeft en naar het grote assortiment van dozen? Bekijk dan het assortiment en alle diensten via onze website www.dozenhal.nl voor meer informatie. Daar kunt u ook meteen een offerte vragen over een specifieke maat doos en welke soort u wilt.