Werken bij de gemeente: Volg een traineeship

Wilt u werken bij de gemeente? Na het afronden van een bachelor of masteropleiding, kunt u middels een uniek trainingsprogramma direct aan de slag bij de gemeente. Volg een traineeship gemeente bij Newpublic en ontwikkel uzelf tot een professional in uw gemeente.

Traineeships door het hele land

Traineeships kunt u door het hele land volgen. Newpublic maakt het eenvoudig om jong talent en gemeentes te koppelen. Tijdens uw traineeship gemeente volgt u een intensief studieprogramma en bent u volop werkzaam in de gemeente. Als trainee heeft u een echte functie met verantwoordelijkheid. U leert direct hoe alles er in de praktijk aan toe gaat.

Voor wie zijn de traineeships geschikt?

Een traineeship gemeente  is geschikt voor jongeren met een bachelor of masterdiploma op zak. Heeft u altijd al gedroomd van een functie op gemeentelijk niveau? Dan is het volgen van een traineeship gemeente de beste manier om hogerop te komen. U leert al doende en vrijwel alle trainees krijgen na het voltooien van het traineeship gemeente een vaste aanstelling aangeboden. Het is een investering in uw arbeidstoekomst. Wilt u meer weten over het volgen van een traineeship? Kijk online bij Newpublic.nl of dit iets voor u is. Ook kunt u direct de test doen om te zien of u in aanmerking komt voor een traineeship.

Bent u een Newpublicer? Bekijk de onderstaande film: