Autorijschool Uniek

 

Autorijschool Uniek levert rijopleidingen in Sassenheim. Het is mogelijk om bij ons in een zeer kort tijdsbestek het rijbewijs B halen. Wel zo handig als je snel op vakantie wilt met je vrienden, maar hiervoor nog niet bekwaam bent om achter het stuur te mogen. Haal voor deze zomer nog jou rijbewijs en ga vervolgens zelfstandig de snelweg op. Bij Rijschool Uniek in Sassenheim kom je zover.

Met hulp van bekwame rijleraren en adequate rijlessen kom je een heel end. Je zal het theorie examen moeten afleggen. Om vervolgens de rijopleiding voor auto’s af te ronden met het praktijkexamen. Naast dergelijke rijcursussen bieden we cursisten ook nog motorrijlessen.

Tevens bieden wij motorrijlessen

Wil je snel leren omgaan met een motor? Je kan met Rijschool Uniek te Sassenheim in een zeer korte tijd het rijbewijs A halen. Onze gecertificeerde rijinstructeurs kunnen je de weg op nemen waarna je zelf kan leren motorrijden. Het beheersen van een motorfiets vergt enige ervaring. Daarom geven we speciale trainingen waarmee je kan leren rijden op een motor. Dit zijn de zogenaamde beheersingsoefeningen. Wanneer je daar eenmaal genoeg ervaring in hebt kan je na het theorie examen gaan afrijden. Zodoende zal je zeer snel beschikken over jouw eigen rijbewijs A.

Goedkope rijschool Sassenheim

Als je voor goedkoop gaat kan je het beste naar Rijschool Uniek in Sassenheim. Wij leveren namelijk opleidingen die op maat zijn. Wij erkennen dat niet iedereen evenveel tijd nodig heeft om op hetzelfde niveau terecht te komen. Om die reden zal niet iedereen bij onze rijschool in Sassenheim evenveel rijlessen hoeven te volgen. Als je bekwaam bent heb je minder lessen nodig waardoor je goedkoper uit bent. Zoek je dus een locatie waar je op goedkope wijze kan motorrijden of autorijden dan zit je bij Rijschool Uniek in Sassenheim helemaal op de juiste plaats.