Investeren in de toekomst met loopbaanbegeleiding

Ben je toe aan een nieuwe baan? Ben je klaar met je opleiding en weet je niet wat je nu moet doen? Of ligt ontslag op de loer? Tijd om iets te zoeken. Sommige mensen hebben het geluk dat nieuw werk zo komt aanwaaien, alle andere kost het aardig wat tijd om aan iets nieuws te komen. Gemiddeld besteden we zo’n 40 jaar aan werk. Het is dus erg belangrijk om iets te doen waarmee jij je goed voelt en waarbij de tijd voorbij vliegt in plaats van voorbij kruipt en dat kan best moeilijk zijn om dat alleen te vinden. Het is daarom ook niet erg om hulp te vragen. Door middel van loopbaanbegeleiding kun je het verschil maken.

Ga samen met loopbaanbegeleiding de uitdaging aan

Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij er gekeken word naar jou. Wat kan je, wat wil je, wat kan je niet en wat wil je absoluut niet. Alles om jou verder te helpen naar de goede loopbaan. Je kijkt naar jezelf in de spiegel en je probeert die vragen te beantwoorden. Samen met jouw coach kom jij tot mogelijkheden. Mogelijkheden die eerst achter een gesloten boek zaten en die nu geopend en gezien zijn. Een loopbaancoach helpt niet alleen op dat gebied maar ook op vele andere fronten van advies tot aan oplossingen en zal altijd eerlijk zijn, tot aan pijnlijk eerlijk toe. Zo kan je objectief en goed naar de toekomst kijken en zie jij je kansen en eventuele mogelijkheden. Wat jij niet had verwacht ooit te doen kan opeens een goede oplossing zijn en je vindt het eigenlijk best leuk. Ook met solliciteren kan een loopbaancoach jou helpen. Zo helpen ze jou niet alleen met het ontdekken , maar ook met het bereiken. En het enige wat jij moet doen is je volle inzet geven, open staan voor nieuwe veranderingen en het zelfbeeld accepteren.

Waarom een loopbaancoach inschakelen?

Met loopbaanbegeleiding ontdek je nieuwe mogelijkheden voor jouw loopbaan. Neem daarom vrijblijvend contact op met een loopbaanbedrijf bij jou in de buurt. Samen met je loopbaancoach bepalen jullie het coachingstraject die kan per persoon verschillend zijn en duren. Het is een investering voor de toekomst waarmee jij nog vele jaren gelukkig vooruit kan werken. Je moet je hele leven nog werken zoek iets wat echt bij je past.

https://kompaszie.com/