Een andere hobby?

Helemaal klaar met hockey of paardrijden en ben je toe aan een andere hobby? Probeer dan eens iets anders. Lijk dansen je wel wat? Dan is dit artikel speciaal voor jou! We gaan het vandaag hebben over het volgen van danslessen op de dansschool. Het structureel volgen van danslessen kan uiteraard ook alleen maar als je hier lid van bent. Echter kan je nadat je net gestopt bent met je andere sport ook nog lastig zeggen of dansen het helemaal is voor jou. We zien echter wel dat steeds meer mensen kiezen voor een proefles. Bij de meeste dansscholen is dit ook een van de mogelijkheden. We zien namelijk steeds vaker dat men kiest voor deze oplossing. Echter is dat ook vrij simpel te vertalen. Je wilt natuurlijk geen volle mep aan lesgeld gaan betalen als je nog niet zeker weet of je dit leuk vindt. 

Wat is de beste manier om erachter te komen of jij het leuk vindt? 

Er zijn veel manier om erachter te komen of jij dit leuk vindt. Je kunt natuurlijk ook een aantal proeflessen meedraaien. Na deze lessen is het uiteraard ook de bedoeling om erachter komen of dit wat voor jou is. Je kunt er het beste een tijdje meedraaien. Bij wijze van dat jij een kleine aanbetaling doet en dat je dan een kleine tijd mee kunt draaien. De meeste dansscholen gaan hier ook wel mee akkoord. In ieder geval doet Dansschool Enschede dit wel! Je kunt hier dus een tijdje meekijken in de keuken. 

Wat kost zo’n proefdag? 

Er zijn verschillende soorten bedragen die hier worden gemorst. Het is sterk afhankelijk van of jij hier lang blijft of niet. Als jij na de proefdagen beslist om te blijven dansen, dan vervallen deze kosten. Is dat niet het geval, dan is het uiteraard ook erg handig om hier van op de hoogte te zijn.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/