Samenvattingen kopen en verkopen

Samenvattingen kopen en verkopen

Samenvattingen kopen en verkopen kun je digitaal doen via Kennisdelen. Raadpleeg de database om de samenvattingen te vinden die jij zoekt. Er zijn van veel verschillende onderwijsinstellingen en universiteiten samenvattingen verkrijgbaar. Er zijn documenten beschikbaar voor het voortgezet onderwijs zoals boekverslagen en uittreksels. De meeste documenten zijn echter van het hoger onderwijs, waaronder het HBO.

Samenvatting VOL VCA

Zoek jij een samenvatting van een cursus zoals de samenvatting VOL VCA dan ben je ook bij KennisDelen aan het juiste adres. De samenvatting is actueel voor het studiejaar 2017/2018 en is gebaseerd op de actuele eindtermen voor de examens VOL VCA. In de samenvatting tref je een link aan naar een website waar jij je kennis online kunt toetsen. Dan weet je zeker dat je goed voorbereid naar het examen gaat en je het VOL VCA certicicaat kunt behalen.

Samenvatting Wft basis

De samenvatting Wft basis is inmiddels ook aangepast naar de eindtermen zoals van toepassing per 1 april 2018. Dan weet je zeker dat je van de meest recente wetgeving van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) op de hoogte bent. Het Wft basis examen is een relatief pittig examen. Het studiemateriaal bestaat uit ruim 350 pagina’s en zal ongeveer 65 uur in beslag nemen om het te kunnen lezen en grijpen. Zorg ervoor dat je regelmatig een deel van de samenvatting leest, zodat je de lesstof beter zult onthouden. Heb je nog aanbevelingen voor de samenvatting dan kun je dit vanzelfsprekend door geven.

Samenvattingen verkopen

Ben je zelf een super student en maak je zelf goede samenvattingen. Verdien je daarnaast nog graag wat bij op een makkelijke manier. Dan kun jij je samenvattingen verkopen. Er waren al duizenden scholieren en studenten die jou voor zijn gegaan met de verkoop van samenvattingen. De studieboeken die wijzigen bijna ieder jaar, waardoor het samenvatten altijd belangrijk zal blijven. Je verdient niet alleen een leuk zakcentje bij maar je helpt er ook andere studenten mee hun examens te halen. Vele zullen jou waarderen!

Succes met studeren en/of samenvatten!

 

 

https://www.kennisdelen.org/