Bruiloft

Een trouwdag is een hele belangrijke en bijzondere dag. Sterker nog, het is misschien wel de mooiste dag van je leven. Wanneer je de juiste persoon hebt gevonden om je leven mee te delen, is de bruiloft een bevestiging. Veel vrouwen kijken al jaren uit naar hun bruiloft en plannen alles tot in de puntjes. Zo weten ze precies welk model trouwjurk ze willen, welke decoraties er opgehangen worden in de feestzaal, welke hapjes geserveerd worden en op welk nummer ze de dansvloer willen openen. Veel televisie programma’s zoals ‘Say yes to the dress’  en ‘Love Letters’ spelen in op deze droom om te trouwen. De meeste mensen hebben een geïdealiseerd beeld van bruiloften en hebben er dan ook alles voor over om deze dag perfect te maken. Gemiddeld kost een bruiloft maar liefst 15.500 euro! Er hangt dus een behoorlijk prijskaartje aan de mooiste dag van je leven. Als compensatie word je vaak wel overladen met prachtige cadeaus. Hoewel de ring waarschijnlijk het mooiste cadeau voor haar is, doen de gasten ook erg hun best. Van een ballonvaart tot servies, niets is te gek. Bij veel gezinnen is het gebruikelijk dat de moeder van de bruid, de bruidsjurk cadeau doet. Dit maakt de bruidsjurk extra waardevol. Op het moment dat de bruid eindelijk naar het altaar loopt, houden veel gasten het niet droog. Ook de trouwbeloften zijn meestal erg ontroerend en emotioneel. Nadat de bruid en bruidegom vol overtuiging “Ja ik wil” hebben gezegd, kan het trouwfeest beginnen. Het bruidspaar en de gasten kunnen hier volop genieten van alle lekkere hapjes, de goede muziek en de optredens. Het feest gaat tot in de vroege uurtjes door. Vervolgens vertrekken de bruid en de bruidegom naar huis in een opvallende auto en vertrekken ze een aantal dagen later op huwelijksreis naar een tropische bestemming.  

https://www.cadeau-cadeau.nl