Afvallen met teatox

Detox thee behoort voor een grote groep mensen bij de meest effectieve middelen om gewicht kwijt te raken. Niet voor niets is detox thee inmiddels ontdekt door het grote publiek. De thee is dan ook inmiddels bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar. Op internet bezoekt u gewoon detoxthee.nl

Ingrediënten

Welke ingrediënten zijn verwerkt in de meeste detox-theesoorten? Ingrediënten die bekend staan om gewichtsverliesbevordering, zijn o.a.: Sencha groene thee, yerba mate, brandnetelblad, ashwagandha wortel, paardebloemblad, selderijzaad, citroengras, kaneel, div. bessen en zoethout. Een reinigende werking wordt toegedicht aan o.a.: mariadistel, gember, vlierbloesem, kamille, en meidoornbessen. Wetenschappelijk bewijs staat echter niet onomstotelijk vast en daarnaast is het tevens van belang hoé de ingrediënten verwerkt zijn. In poedervorm schijnen zij minder werkzaam te zijn dan binnen de meer originele staat. 

Detox kuur volgen

Hoe werkt dat nu, een detox kuur? Bij een natuurwinkel koop je de detox thee in grotere zakken. De thee is niet verpulverd, maar is verkrijgbaar in grovere stukjes, voor een betere effectiviteit. Op de bijsluiter tref je de volledige informatie aan over het gebruik. Het meest gangbare is echter ‘s ochtends een kopje detox thee (bij het opstarten van de dag) en ‘s avonds nog een kopje thee. De meeste kuren volgen deze route voor enkele weken, tot langere periodes. Informeer bij de natuurwinkel wat voor jou de beste optie is. 

https://www.detoxthee.nl/contact/