Functies van botox

Als mensen aan botox denken, denken ze vaak aan neppe gezichten en beroemdheden met veel geld. Dit beeld is niet geheel onterecht omdat inderdaad veel beroemdheden met veel geld regelmatig een botox behandeling ondergaan. Veel doorsnee mensen ondergaan ook veel botox behandelingen. Dit komt omdat de behandelingen vaak snel en in verhouding met de voordelen die je er uit haalt best goedkoop is. Er zijn verschillende behandelingen waar botox aan te pas komt.

Het verwijderen van rimpels is één van de meest bekende behandelingen vandaag de dag. Tijdens de behandeling word er botox in de rimpels gespoten om je huid weer strakker te laten staan. Veel mensen denken dat ze dan een heel nep uiterlijk krijgen, dit is niet zo. Tegenwoordig zijn de artsen zo gespecialiseerd dat ze een heel natuurlijk resultaat kunnen genereren.

Lippen vergroten is ook een behandeling die veel voorkomt. na verloop van tijd krijgen veel mensen kleinere lippen en zullen ze min of meer gaan verschrompelen. Dit kan verholpen worden door het injecteren van kleine hoeveelheden botox in de lippen. De lippen zullen dan snel weer voller gaan ogen en de rimpels zullen weg gaan.

De boven genoemde behandelingen zijn vooral gericht op het uiterlijk. Botox kan ook kwalen doen verwijderen. Hoofdpijn is een veel voorkomende kwaal die ervoor zorgt dat mensen worden gehinderd in het dagelijkse leven. De meeste vormen van hoofdpijn gaan door een goede nachtrust of een paracetamol wel weg. Helaas is dit niet bij alle vormen, migraine bijvoorbeeld. Migraine wordt is meestal genetisch bepaald en zorgt voor een langere tijd hevige hoofdpijn. Migraine zorgt voor een droge mond, gevoeligheid voor licht en misselijkheid. Migraine en botox is de ideale combinatie in dit geval. Door botox kan migraine worden verminderd of in sommige gevallen zelfs volledig worden verholpen. Dit effect houdt een langere tijd aan waardoor het een hele populaire oplossing is.

http://faceland.nl/