Eigen boek drukken

Heb je er weleens van gedroomd om een eigen boek te laten drukken? We wonen nu in een tijd dat eigen boek drukken mogelijk is en je hebt hiervoor geen uitgever nodig.

Een droom

Een eigen boek drukken is voor veel mensen een droom en veel mensen realiseren zich niet dat dit nu mogelijk is. Vroeger was het slechts een droom omdat een eigen boek drukken gewoon veel te duur was. Je moest eerst een uitgever vinden en die ging vervolgens alles financieren. Het vinden van een uitgever is natuurlijk moeilijk omdat ze dagelijks duizenden manuscripten binnen krijgen. Je moet het geluk hebben dat ze jouw boek lezen en het ook goed vinden. Het is dus een heel moeilijk proces.

Wat je natuurlijk wel tegenwoordig kunt doen is een eigen boek drukken. Het is tegenwoordig heel goedkoop en je hebt hiervoor geen uitgever meer nodig.

Goedkoop boek laten drukken

Tegenwoordig vind je online diverse drukkerijen. Bij deze drukkerijen kun je goedkoop een eigen boek drukken. Je stuurt het gewoon online naar hun op en je maakt ook online de indeling. Je kiest de kaft uit en upload ook de illustraties. De drukkerij zorgt vervolgens voor de rest. Voor meer informatie over eigen boek drukken kun je terecht op de onderstaande websites.