Scriptie laten schrijven: niet slim

Een scriptie schrijven is geen makkelijke taak. Veel studenten zien er tegenop om hele pagina’s vol te schrijven en dagen en nachten bezig te zijn met hun onderzoek. Er zit ook veel (financiële) druk op en er hangt veel vanaf: toegang tot de arbeidsmarkt, afronding van een studiecarrière, trots zijn op de prestatie, etc cetera. 

Sommige studenten nemen uit gemakszucht of vanwege de druk de beslissing om hun scriptie te laten schrijven door een ghostwriter. Vaak blijkt dit echter geen verstandige beslissing te zijn, omdat veel ghostwriters onvoldoende van het studieonderwerp afweten, en omdat er geen zekerheid is dat de student daadwerkelijk zal slagen voor zijn scriptie. Daarnaast worden er zeer hoge bedragen gevraagd voor het afleveren van een complete scriptie, die kunnen oplopen tot wel 10.000 euro. De belangrijkste reden om je scriptie niet door iemand anders te laten schrijven of maken, is omdat het een frauduleuze handeling is. Het is juridisch strafbaar, en ook hogescholen en universiteiten delen forse straffen uit wanneer ze erachter komen dat een student zijn scriptie of thesis heeft uitbesteed. Het komt neer op het kopen van een scriptie. 

 

Het is last but not least geen eervol besluit, omdat je niet zelf hebt aangetoond dat je deze proeve van bekwaamheid met succes hebt kunnen volbrengen, maar vals hebt gespeeld. Vroeg of laat lopen valssspelers tegen de lamp. 

Als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie, veel negatieve feedback hebt gekregen van je begeleider of veel taalfouten maakt, kun je altijd de Scriptiehulp van Scriptium inroepen, een van de meest gerenommeerde scriptiebureaus van Nederland. Scriptium corrigeert en redigeert je Nederlandse of Engelse scriptie op zowel structuur, taal en inhoud. Er zijn meer dan veertig correctoren aangesloten bij Scriptium, ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. Een scriptie of verslag kan bij Scriptium al binnen 20 of 48 uur nagekeken worden. 

 

 

 

http://www.scriptiespot.nl