Toe aan een frisse blik

Heb je wel eens last van een vermoeide blik, schatten mensen je ouder dan dat je daadwerkelijk bent of voel je je gewoonweg beter dan dat je doet uitstralen? Grote kans dat dit ligt aan je bovenoogleden. Gelukkig kan hier wat aan gedaan worden. Dit wordt vaker gedaan dan dat je zou denken. Bovenooglid correcties worden namelijk niet alleen bij ouderen uitgevoerd maar ook bij jongeren.

Hangende bovenoogleden kunnen komen door het ouder worden van de huid, echter kan dit ook genetisch bepaald zijn, en kan de huid op het bovenooglid op een jonge leeftijd al gaan kunnen hangen. Vaak wordt er tegen deze kwaal opgekeken, maar er kan heel gemakkelijk wat aan gedaan worden. De bovenooglid correctie is een kleine ingreep wat rond en nabij de 45 minuten zal duren, waarna je de zelfde dag weer naar huis kunt. Echter moet er over de planning wel juist worden na gedacht. De ogen zullen de eerste dagen na de operatie nog blauw en gezwollen zijn, dit kan verminderd worden door goed te koelen na de ingreep. Van de insecties die zijn verricht zal weinig tot niks te zien zijn, wel heeft u meteen een wakkere en jongere blik in uw ogen.

Bent u nog niet helemaal overtuigt of wilt u gewoonweg meer informatie over de bovenooglid correctie kijk dan gerust rond op de site van FACEland. Wellicht zullen ervaringen van de cliënten u ook aanspreken. Zij zijn tevreden over de behandeling die FACEland bied en over de informatie die verschaft wordt. Ten allertijden worden er voor en na foto’s gemaakt dit om voor u en anderen een duidelijke vooruitgang te kunnen schetsen na de gemaakte correctie.

De correcties bij FACEland worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde cosmetische artsen die samen op jaarbasis meer dan 300 bovenooglidcorrecties uitvoeren. Al op korte termijn kan een consult of operatie worden ingepland.

http://www.faceland.nl