De besturing van een heftruck vergt veel kennis

Veiligheid staat voorop tijdens de besturing van een heftruck

De besturing van een heftruck is zeker geen kleinigheid. Dit vergt veel kennis en ervaring. Alleen dan kunnen ongevallen voorkomen worden. De werkgever van de betreffende organisatie is verplicht om al zijn medewerkers van grondige instructies te voorzien. Echter is het woord “grondig” een ontzettend breed begrip, want wat verstaan we nou exact onder “grondig”? Dit woord kan ieder anders interpreteren. Daarom is het belangrijk om verwarringen uit de weg te gaan en alle werknemers te voorzien van een geldig heftruckcertificaat. Het is verstandig om voor de tijd informatie over het heftruckcertificaat op te halen, met deze informatie weet je precies wat de kosten zullen zijn, welke mogelijkheden er zijn en allerlei andere informatie.

Een heftruckopleiding die precies bij je past

Wij bieden verschillende soorten heftruckopleidingen aan. Zo hoeft niemand dingen te leren die men al weet, en wordt de tempo en stof in drie verschillende groepen op maat gemaakt. Zo hebben we een heftruckopleiding voor beginners, gevorderden en experts. De heftruckopleiding voor beginners is bedoeld voor mensen die helemaal nog geen ervaring hebben met de besturing van een heftruck. Deze heftruckopleiding zal twee dagen in beslag nemen, tijdens de opleiding wordt de cursist geleerd hoe hij/zij efficiënt met een heftruck kan werken. De heftruckopleiding voor gevorderden is voor mensen die al bekend zijn met de besturing van een heftruck, maar die nooit daadwerkelijk een heftruckcertificaat hebben behaald. Wij leiden deze heftruckbestuurders zo op dat zij het verplichte heftruckcertificaat alsnog behalen zonder dat zij de opleiding voor beginners hoeft te volgen. Tenslotte hebben bieden wij een heftruckopleiding voor gevorderden aan. Deze heftruckopleiding is bedoeld voor mensen die al eens een heftruckcertificaat hebben behaald maar waarvan deze is verlopen of binnenkort gaat verlopen. Door middel van deze heftruckopleiding kan het heftruckcertificaat met vijf jaar verlengd worden. Deze heftruckopleiding zal slechts een dag in beslag nemen.

http://www.blomopleidingen.nl/