Bent u opzoek naar een goede heftruckopleiding in Overijssel?

Een heftruckopleiding in Zwolle

Bent u opzoek naar een hele goede heftruckopleiding? Bent u woonachtig in Overijssel? En wilt u liever niet vele kilometers hoeven af te leggen om bij de trainingslocatie te komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team met deskundige en enthousiaste mensen dus u graag begeleiden bij het behalen van een heftruckcertificaat in Zwolle.

Hoe zal de heftruckopleiding eruit zien?

Tijdens de heftruckopleiding wordt de theorie en praktijk afgewisseld. Aansluitend wordt er een heftruckexamen gegeven, wanneer u deze haalt krijgt u het heftruckcertificaat. Verzekeraars en de Arbowet verlangen dat er grondige instructies zijn gegeven voordat iemand een heftruck gaat besturen. Wanneer deze instructies niet grondig genoeg zijn bevonden kunnen er discussies ontstaan en deze kunnen tot vervelende dingen leiden. Met een heftruckcertificaat kunt u aantonen dat u en uw medewerkers er alles aan hebben gedaan om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Bij elke heftruckopleiding leren wij u naast een heftruck ook veilig te werken met een electropallettruck en krijgt u een stapelaartraining. Hierdoor kunnen wij uw kennis verbreden en bent u in de toekomst in staat en bevoegd om elke heftruck te besturen.

Een heftruckopleiding verdeelt in verschillende niveaus

U kunt zich opgeven als beginner, gevorderde of expert. Voor beginners is er een basisopleiding tot heftruckchauffeur. Er wordt veel tijd besteed aan de theorie en praktijk, met name aan de basis. Deze opleiding zal twee dagen in beslag nemen. ook is er en heftruckopleiding voor gevorderden, deze cursisten hebben al eens een heftruck bestuurd maar zijn nog niet in het bezit van een certificaat. Hiervoor is een verkorte versie ontwikkelt, deze opleiding zal slechts een dag in beslag nemen. Ten slotte is er een heftruckopleiding voor experts, dit is de zogenoemde herhalingscursus. Deze opleiding is voor chauffeurs waarvan de geldigheid van het certificaat is verlopen of gaat verlopen.

http://www.blomopleidingen.nl/