Een goede heftruckopleiding volg je ook in Houten!

Een goede heftruck opleiding met veel diversificatie

Wil je graag een heftruckopleiding volgen en ben je woonachtig in de provincie Utrecht? Dan is de heftruckopleiding in Houten geschikt voor jou! Er zijn opleidingen te volgen met verschillende soorten heftrucks. Zo weet je zeker dat je kunt rijden op verschillende soorten heftrucks en dat je veel ervaring hebt met de voertuigen die je in de toekomst zult gaan besturen tijdens het werken. Tijdens de cursus kan je een voorkeur opgeven, we zullen je wel met verschillende heftrucks kennis laten maken en laten trainen, zodat je na onze opleiding breed geschoold bent en altijd overal op elke heftruck mag rijden. 

Een heftruckopleiding op maat

  De heftruckopleiding locatie in Houten heeft vele verschillende soorten heftruckopleidingen. Zo zijn er opleidingen speciaal voor beginners, gevorderden en experts. Tevens is het mogelijk om opleidingen te combineren, zo kan een reachtruckopleiding perfect worden gecombineerd met een heftruckopleiding. In de theorie van een heftruck en een reachtruck is er veel sprake van overlappingen, deze zijn dus na genoeg gelijk. Echter is de besturen van een reachtruck en heftruck wel totaal anders, hier zullen we dan ook veel aandacht aan besteden. Je mag natuurlijk niet zomaar een reachtruckcertificaat gebruiken om een heftruck te besturen en andersom. 

Heftruckopleidingen voor elk type bestuurder

Wij bieden heftruckopleidingen voor elk soort bestuurder. Zo is de heftruckopleiding voor beginners voor toekomstige heftruckbestuurders de nog geen enkele ervaring hebben met de besturing van een heftruck. We besteden bij deze opleiding veel aandacht aan de praktijk. Tevens hebben wij een heftruckopleiding voor gevorderde, deze is speciaal voor heftruckbestuurders die al enige ervaring hebben met het besturen van een heftruck. Ten slotte hebben we een herhalingsopleiding. Deze is speciaal voor de chauffeurs die al eens het heftruckcertificaat hebben gehaald, maar deze is verlopen of gaat verlopen. Deze mensen hoeven niet alles nog een keer aan te leren. Na een training van slechts 1 dag waar we de kennis opfrissen, kan er opnieuw een examen worden afgelegd. Er is dus altijd een heftruckopleiding op maat!

http://www.blomopleidingen.nl/